Intensivkurser - Allians trafikskola Stockholm

Intensivkurser Stockholm – Allians Trafikskola

Intensivkurser hos Allians Trafikskola Stockholm: Din väg till Körkortet

Att ta körkort är en stor milstolpe i livet, men för många kan det kännas som en utdragen och stressande process. På Allians Trafikskola Stockholm förstår vi att varje elev har unika behov och tidsscheman. Därför erbjuder vi intensivkurser i Stockholm som är utformade för att hjälpa dig att nå ditt mål snabbt och effektivt. Oavsett om du är nybörjare eller om du har tidigare erfarenhet bakom ratten, har vi ett intensivpaket som passar dig.

Varför Välja en Intensivkurs hos Allians Trafikskola Stockholm?

Intensivkurser har blivit alltmer populära bland de som vill ta körkort snabbt. Fördelarna är många:

 1. Snabbare Resultat: Genom att komprimera utbildningen till en kortare tidsperiod kan du få ditt körkort mycket snabbare än genom traditionella metoder.
 2. Kostnadseffektivt: Intensivkurser kan ofta vara mer ekonomiska på lång sikt eftersom du minskar antalet lektioner och timmar som behövs för att bli redo för uppkörning.
 3. Fokus och Koncentration: Genom att köra och studera teori intensivt under en kort period är det lättare att hålla fokus och kunskapen färsk i minnet.
 4. Flexibilitet: Våra intensivkurser är designade för att passa olika scheman och nivåer av erfarenhet.

Intensivkurser i Stockholm - Allians trafikskola Stockholm

Våra Intensivkurser i Stockholm

På Allians Trafikskola Stockholm erbjuder vi tre olika intensivpaket som är noggrant utformade för att möta olika behov och nivåer av erfarenhet:

INTENSIVKURS 1.V

Detta paket är perfekt för den som redan har viss körerfarenhet och vill ta sitt körkort snabbt.

 • 10 körlektioner: Våra erfarna trafiklärare guidar dig genom alla viktiga moment för att du ska bli en säker förare.
 • Digitala teoripaketet: Du får tillgång till vårt omfattande digitala teoripaket som innehåller allt du behöver veta för att klara teoriprovet.
 • Inskrivningsavgift: All administration ingår.
 • Riskettan: Obligatorisk utbildning som behandlar alkohol, droger och trötthet i trafiken.
 • Risktvåan: Praktisk riskutbildning där du får uppleva olika riskfyllda trafiksituationer i kontrollerad miljö.
Pris: Endast 11 200 kr (ord. Pris 12 140 kr)

INTENSIVKURS 2.V

Detta paket är idealiskt för de som behöver mer tid bakom ratten för att känna sig bekväma och förberedda för uppkörning.

 • 20 körlektioner: Mer omfattande körträning som täcker alla aspekter av säker och effektiv bilkörning.
 • Digitala teoripaketet: Tillgång till vårt fullständiga digitala teorimaterial.
 • Inskrivningsavgift: All administration ingår.
 • Riskettan: Lär dig om farorna med alkohol och droger i trafiken.
 • Risktvåan: Praktisk riskutbildning med fokus på halkkörning och andra riskfaktorer.
Pris: Endast 18 450 kr (ord. Pris 20 130 kr)

INTENSIVKURS 3.V

För den som vill ha den mest omfattande träningen och maximal förberedelse inför teoriprov och uppkörning.

 • 30 körlektioner: Det mest omfattande paketet som ger dig all tid du behöver för att bli en självsäker och kompetent förare.
 • Digitala teoripaketet: Full tillgång till allt vårt teorimaterial online.
 • Inskrivningsavgift: All administration ingår.
 • Riskettan: Förstå de allvarliga konsekvenserna av alkohol och droger i trafiken.
 • Risktvåan: Praktisk riskutbildning där du får testa dina gränser i en säker miljö.
Pris: Endast 25 260 kr (ord. Pris 28 120 kr)

Vanliga Frågor om Intensivkurser i Stockholm

1. Hur lång tid tar en intensivkurs? Intensivkurser varierar i längd beroende på paket och elevens tidigare erfarenhet. Våra intensivkurser kan vara från några veckor upp till några månader beroende på hur ofta du kan ta lektioner och hur snabbt du lär dig.

2. Är det dyrare att ta en intensivkurs? Nej, våra intensivkurser är kostnadseffektiva. Genom att paketera lektioner och teoriutbildning kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser som ofta är billigare än att boka lektioner individuellt över en längre tid.

3. Vad ingår i intensivkurserna? Nästan alla våra intensivkurser inkluderar körlektioner, digitalt teoripaket, inskrivningsavgift, Riskettan och Risktvåan. Antalet körlektioner varierar beroende på vilket paket du väljer.

4. Hur bokar jag en intensivkurs? Du kan boka en intensivkurs genom att besöka vår hemsida eller ringa oss direkt. Vår receptionist hjälper dig att välja rätt paket och schemalägga dina lektioner.

5. Var ligger Allians Trafikskola Stockholm och hur nära är det till kommunikationer? Allians Trafikskola Stockholm ligger centralt beläget med goda kommunikationsmöjligheter. Vi är nära flera tunnelbanestationer och busshållplatser, vilket gör det enkelt för dig att ta dig till och från våra lektioner.

Varför Välja Allians Trafikskola Stockholm?

Att välja rätt trafikskola är avgörande för din framgång. På Allians Trafikskola Stockholm strävar vi efter att ge dig den bästa möjliga utbildningen med fokus på säkerhet och effektivitet. Här är några anledningar till varför vi är ditt bästa val:

 1. Erfarna Trafiklärare: Våra lärare är inte bara kunniga, de är också engagerade i att göra din utbildning så smidig och effektiv som möjligt.
 2. Moderna Resurser: Vi använder de senaste pedagogiska metoderna och digitala verktygen för att säkerställa att du får en heltäckande utbildning.
 3. Flexibla Kursplaner: Våra intensivkurser är flexibla och kan anpassas efter dina specifika behov och tidsschema.
 4. Framgångsrika Resultat: Våra elever har hög genomförandegrad och vi är stolta över att kunna bidra till att fler och fler människor får sitt körkort snabbt och enkelt.

Så Här Börjar Du

Att komma igång med din intensivkurs hos oss är enkelt. Besök vår hemsida eller ring oss för att boka en kurs som passar ditt schema. Vår vänliga och hjälpsamma receptionist hjälper dig med alla frågor och ser till att du får den bästa möjliga starten på din körkortsutbildning.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta ditt körkort snabbt och enkelt. Välj Allians Trafikskola Stockholm för en trygg och effektiv körkortsutbildning. Ta steget idag och gör din dröm om ett körkort till verklighet med våra intensivkurser i Stockholm. Vi är här för att hjälpa dig varje steg på vägen!

Läs mer om våra intensivkurser här.

Här kan du se en video om hur vi desinefkterar våra bilar mellan körlektioner.