Vägen till ditt körkort! - Allians trafikskola Stockholm

Allians Trafikskola Stockholm

Välkommen till Allians Trafikskola Stockholm – din partner på vägen mot körkortet och för en tryggare väg framåt. Vi är en ledande trafikskola i Stockholm med ett starkt fokus på att erbjuda högkvalitativ utbildning och en personlig och professionell service till våra elever. Läs mer om körkortsutbildningar på Transportstyrelsens hemsida.

Vår Historia

Allians Trafikskola grundades med en vision om att erbjuda en modern och framåtriktad trafikskola som inte bara fokuserar på att lära eleverna att klara körprovet, utan att göra dem till säkra och ansvarsfulla förare för livet. Vi har varit verksamma i Stockholm under många år och har byggt upp ett starkt rykte för vårt engagemang, vår professionalism och vår förmåga att leverera resultat.

Vårt Team

Vår styrka ligger i vårt team av erfarna och engagerade trafiklärare. Alla våra instruktörer är välutbildade och certifierade och har lång erfarenhet av att undervisa elever i alla åldrar och erfarenhetsnivåer. Vi tror på en personlig och individanpassad undervisning där varje elev får den uppmärksamhet och det stöd de behöver för att lyckas.

Våra Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta våra elevers olika behov och målsättningar:
  • Körkortsutbildning för personbil (B-körkort): Vår mest populära kurs för blivande bilförare. Vi erbjuder både teoretisk undervisning och praktisk körning för att förbereda dig för körprovet och för att bli en säker och ansvarsfull förare.
  • Mopedutbildning (AM-körkort): För dig som vill köra moped eller lätt motorcykel. Vår mopedutbildning ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att köra moped på ett säkert sätt i trafiken.
  • Intensivkurser: För dig som vill ta körkortet snabbt och effektivt. Våra intensivkurser är perfekta för dem som vill komma igång med körkortet på kort tid.
  • Risktvåan: En obligatorisk kurs för alla som ska ta körkort för första gången. Kursen fokuserar på riskmedvetenhet och hur man undviker farliga situationer i trafiken.
  • Uppfriskningskurser: För dig som behöver fräscha upp dina kunskaper eller förbereda dig inför ett förnyat körprov.
  • Hyra av bil vid uppkörning och teori: För elever som inte har tillgång till en egen bil erbjuder vi möjligheten att hyra en bil för uppkörning och teoriprov.

Adress och Öppettider

Du hittar oss på följande adress:

Allians Trafikskola Stockholm
Danmarksgatan 46
164 48 Kista

Våra öppettider är:

Måndag-fredag: 09:00-18:00
Lördag: 10:00-15:00
Söndag: Stängt

Vårt Tillvägagångssätt

Vi tror på en helhetsorienterad och individanpassad undervisning där varje elev får den uppmärksamhet och det stöd de behöver för att lyckas. Vår undervisning är strukturerad och pedagogisk och vi använder oss av moderna undervisningsmetoder och material för att göra lärandet så effektivt och roligt som möjligt.

Vi är också stolta över att erbjuda en trygg och säker utbildningsmiljö där eleverna kan känna sig bekväma och avslappnade. Vår moderna utrustning och våra välunderhållna fordon gör att eleverna kan fokusera på att lära sig att köra utan att behöva oroa sig för sin säkerhet.

Vårt Åtagande

Vår passion och vårt engagemang för att hjälpa våra elever att uppnå sina mål är vad som driver oss varje dag. Vi tror att körkortet inte bara handlar om att få ett plastkort, det handlar om att få frihet och självständighet och att kunna ta sig dit man vill när man vill. Det är vår övertygelse att varje elev som går ut genom våra dörrar är redo att ta sig an vägarna med självförtroende och kunskap.

Vi är stolta över att vara din partner på vägen mot körkortet och vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och göra dina drömmar till verklighet. Välkommen till Allians Trafikskola Stockholm – där vägen till körkortet börjar!

Läs mer hur man tar körkort med Allians trafikskola här.

Boka riskettan här.

Boka handledarkurs här.