Testlektion - Allians Trafikskola Stockholm

Nu Erbjuder vi alla våra nya elever en Testlektion för endast 500:-

Vi på Allians Trafikskola i Stockholm är stolta att meddela att vi nu erbjuder alla nya elever en testlektion för endast 500 kr. Detta är ett fantastiskt tillfälle för dig som funderar på att ta körkort att få en inblick i vår undervisning och se vad vi kan erbjuda. I den här artikeln kommer vi att förklara vad en körlektion innebär, varför en testlektion är så värdefull och hur vårt nya erbjudande kan vara till stor nytta för dig.

Körlektioner – Din Väg till Självständighet och Säkerhet

Att lära sig köra bil är en av de viktigaste färdigheterna man kan skaffa sig. Körlektioner är en nödvändig del av denna process, där du inte bara lär dig att hantera ett fordon, utan också får kunskap om trafikregler, säkerhetsföreskrifter och defensiv körning. På Allians Trafikskola strävar vi efter att ge dig en gedigen utbildning som gör dig till en trygg och säker förare.

Vad Innebär en Testlektion?

En testlektion hos oss på Allians Trafikskola varar i 50 minuter och fungerar som en introduktion till både vår körskola och själva körningen. Under denna lektion får du möjlighet att träffa din instruktör, sätta dig bakom ratten och få en känsla för vad våra körlektioner innebär. Här är några av de fördelar du kan förvänta dig:

 1. Lära Känna Instruktören: Ett bra samarbete mellan dig och din instruktör är avgörande för din utbildning. Under testlektionen får du en chans att se om ni fungerar bra tillsammans, vilket kan göra din fortsatta utbildning både trevligare och mer effektiv.
 2. Bedömning av Dina Kunskaper: Instruktören kan göra en första bedömning av dina körkunskaper och din erfarenhetsnivå. Detta hjälper oss att anpassa kommande lektioner efter dina specifika behov, oavsett om du är nybörjare eller har viss körvana.
 3. Förståelse för Vårt Upplägg: Du får en inblick i hur våra lektioner är strukturerade, vilka metoder vi använder och vad som förväntas av dig som elev. Detta kan hjälpa dig att känna dig mer förberedd och minska eventuell nervositet inför kommande lektioner.
 4. Praktisk Erfarenhet: Att faktiskt få köra bilen, om så bara för en kort stund, är oerhört värdefullt. Det ger dig en första praktisk erfarenhet och börjar bygga upp ditt självförtroende bakom ratten.

Varför Vårt Erbjudande är Fördelaktigt

Erbjudandet om en testlektion för 500 kr är både prisvärt och smart av flera skäl:

 1. Prisvärt Första Steg: För bara 500 kr får du en överkomlig start på din körutbildning. Detta gör det lättare för många, särskilt unga eller de med begränsad budget, att ta det första steget mot körkortet.
 2. Ingen Bindning: Genom att erbjuda en testlektion kan du prova på våra tjänster utan att känna dig tvungen att binda dig till en längre kurs. Detta minskar risken för missnöje och ger en tryggare start på din utbildning.
 3. Kvalitetsgaranti: Vi kan genom testlektionen visa vår pedagogik, våra metoder och vårt engagemang för säkerhet och utbildning. Detta ökar ditt förtroende för oss och gör att fler väljer att fortsätta sin utbildning hos oss.
 4. Personlig Anpassning: Genom den initiala bedömningen under testlektionen kan vi skapa en mer personlig och effektiv utbildningsplan för dig. Detta ökar chansen för att du snabbt och säkert lär dig köra.

Vikten av en Bra Körutbildning

Att genomgå en grundlig och kvalitativ körutbildning är avgörande för att bli en säker och ansvarsfull förare. Trafikolyckor är en av de främsta orsakerna till skador och dödsfall globalt, och många av dessa olyckor kan förebyggas med rätt utbildning och medvetenhet. På Allians Trafikskola bidrar vi till denna säkerhet genom att utbilda förare inte bara i de tekniska aspekterna av körning, utan också i att utveckla en defensiv körstil och en ansvarsfull attityd till bilkörning.

Slutsats

Vårt nya erbjudande om en testlektion för 500 kr är ett fantastiskt initiativ som kan hjälpa många blivande förare att ta sitt första steg mot körkortet på ett tryggt och prisvärt sätt. Genom att erbjuda en möjlighet att prova på körlektioner utan att binda sig till en längre kurs, skapar vi en låg tröskel för nya elever att påbörja sin körutbildning. Detta initiativ främjar inte bara säker och effektiv körutbildning, utan bidrar också till en säkrare trafikmiljö för alla.

För mer information eller för att boka en testlektion, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Ta chansen att börja din resa mot ett körkort med Allians Trafikskola idag!

Läs mer om att ta körkort i vår guide här.

Du kan även boka körtester privat hos Trafikverket.

Vägen till ditt körkort! - Allians trafikskola Stockholm

Allians Trafikskola Stockholm

Välkommen till Allians Trafikskola Stockholm – din partner på vägen mot körkortet och för en tryggare väg framåt. Vi är en ledande trafikskola i Stockholm med ett starkt fokus på att erbjuda högkvalitativ utbildning och en personlig och professionell service till våra elever. Läs mer om körkortsutbildningar på Transportstyrelsens hemsida.

Vår Historia

Allians Trafikskola grundades med en vision om att erbjuda en modern och framåtriktad trafikskola som inte bara fokuserar på att lära eleverna att klara körprovet, utan att göra dem till säkra och ansvarsfulla förare för livet. Vi har varit verksamma i Stockholm under många år och har byggt upp ett starkt rykte för vårt engagemang, vår professionalism och vår förmåga att leverera resultat.

Vårt Team

Vår styrka ligger i vårt team av erfarna och engagerade trafiklärare. Alla våra instruktörer är välutbildade och certifierade och har lång erfarenhet av att undervisa elever i alla åldrar och erfarenhetsnivåer. Vi tror på en personlig och individanpassad undervisning där varje elev får den uppmärksamhet och det stöd de behöver för att lyckas.

Våra Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta våra elevers olika behov och målsättningar:
 • Körkortsutbildning för personbil (B-körkort): Vår mest populära kurs för blivande bilförare. Vi erbjuder både teoretisk undervisning och praktisk körning för att förbereda dig för körprovet och för att bli en säker och ansvarsfull förare.
 • Mopedutbildning (AM-körkort): För dig som vill köra moped eller lätt motorcykel. Vår mopedutbildning ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att köra moped på ett säkert sätt i trafiken.
 • Intensivkurser: För dig som vill ta körkortet snabbt och effektivt. Våra intensivkurser är perfekta för dem som vill komma igång med körkortet på kort tid.
 • Risktvåan: En obligatorisk kurs för alla som ska ta körkort för första gången. Kursen fokuserar på riskmedvetenhet och hur man undviker farliga situationer i trafiken.
 • Uppfriskningskurser: För dig som behöver fräscha upp dina kunskaper eller förbereda dig inför ett förnyat körprov.
 • Hyra av bil vid uppkörning och teori: För elever som inte har tillgång till en egen bil erbjuder vi möjligheten att hyra en bil för uppkörning och teoriprov.

Adress och Öppettider

Du hittar oss på följande adress:

Allians Trafikskola Stockholm
Danmarksgatan 46
164 48 Kista

Våra öppettider är:

Måndag-fredag: 09:00-18:00
Lördag: 10:00-15:00
Söndag: Stängt

Vårt Tillvägagångssätt

Vi tror på en helhetsorienterad och individanpassad undervisning där varje elev får den uppmärksamhet och det stöd de behöver för att lyckas. Vår undervisning är strukturerad och pedagogisk och vi använder oss av moderna undervisningsmetoder och material för att göra lärandet så effektivt och roligt som möjligt.

Vi är också stolta över att erbjuda en trygg och säker utbildningsmiljö där eleverna kan känna sig bekväma och avslappnade. Vår moderna utrustning och våra välunderhållna fordon gör att eleverna kan fokusera på att lära sig att köra utan att behöva oroa sig för sin säkerhet.

Vårt Åtagande

Vår passion och vårt engagemang för att hjälpa våra elever att uppnå sina mål är vad som driver oss varje dag. Vi tror att körkortet inte bara handlar om att få ett plastkort, det handlar om att få frihet och självständighet och att kunna ta sig dit man vill när man vill. Det är vår övertygelse att varje elev som går ut genom våra dörrar är redo att ta sig an vägarna med självförtroende och kunskap.

Vi är stolta över att vara din partner på vägen mot körkortet och vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och göra dina drömmar till verklighet. Välkommen till Allians Trafikskola Stockholm – där vägen till körkortet börjar!

Läs mer hur man tar körkort med Allians trafikskola här.

Boka riskettan här.

Boka handledarkurs här.

Råd Till Handledare - Allians Trafikskola AB

Råd till handledare

Att vara en handledare för någon som lär sig köra är en stor uppgift. Det handlar inte bara om att lära dem att manövrera en bil, utan också om att forma dem till ansvarsfulla förare som tar säkerheten på vägarna på allvar (du hittar mer information om handledarskap och övningkörning här). Det finns några viktiga råd och bästa praxis som kan hjälpa till att göra handledningsprocessen så effektiv och säker som möjligt. Läs mer om att ta körkort i Stockholm här.

Råd till handledare körkort - Allians trafikskola Stockholm

Råd till handledare körkort – Allians trafikskola Stockholm

 

Förståelse och Anpassning

Varje elev är unik och har olika behov när det gäller att lära sig att köra. En av de viktigaste sakerna du som handledare kan göra är att förstå din elevs nivå av erfarenhet och komfort bakom ratten. Anpassa dina instruktioner och utmaningar efter deras förmåga för att säkerställa att de känner sig trygga och självsäkra när de kör.

Behålla Lugn och Tålamod

Att lära sig köra kan vara en stressig och överväldigande upplevelse, både för eleven och för dig som handledare. Det är därför viktigt att du förblir lugn och tålmodig även i de mest utmanande situationerna. Att visa tålamod och stöd kommer att hjälpa din elev att känna sig mer avslappnad och trygg bakom ratten.

Tydlig Kommunikation

Att ge tydliga och koncisa instruktioner är avgörande för att din elev ska kunna lära sig effektivt. Använd enkel och lättförståelig språk och undvik att använda för många tekniska termer som kan förvirra dem. Se också till att dina instruktioner är konsekventa för att undvika förvirring.

Prioritera Säkerhet

Säkerhet bör alltid vara högsta prioritet när du lär någon att köra. Se till att din elev förstår vikten av att följa trafikregler och bestämmelser, använda säkerhetsbälten och undvika distraherad körning, såsom att använda mobiltelefonen under körning. Modellera gott beteende själv genom att följa hastighetsbegränsningar och vara uppmärksam på vägen.

Uppmuntra Till Självständigt Tänkande

Syftet med handledning är inte bara att lära eleven att köra, utan också att hjälpa dem att utveckla självständigt tänkande och beslutsfattande när de är ute på vägen ensamma. Uppmuntra din elev att ta initiativ och fatta egna beslut, samtidigt som du finns där för att ge vägledning och stöd vid behov.

Ge Konstruktiv Feedback

Var generös med beröm när din elev gör framsteg, men var också beredd att ge konstruktiv feedback när det behövs. Identifiera specifika områden där din elev kan förbättra och ge konkreta tips och råd för hur de kan göra det. Att få feedback är en viktig del av lärandeprocessen och hjälper din elev att fortsätta växa och utvecklas som förare.

Uppmuntra Till Fortsatt Utbildning

Att få sitt körkort är bara början på en livslång resa som förare. Uppmuntra din elev att fortsätta utbilda sig genom att ta avancerade körkurser och öva på olika körförhållanden även efter att de har fått sitt körkort. Att kontinuerligt förbättra sina färdigheter och kunskaper kommer att göra dem till mer kompetenta och säkra förare på vägarna.

Var Ett Stödsystem

Slutligen, var ett stöd för din elev genom hela processen med att lära sig att köra. Visa dem att du tror på deras förmåga att bli säkra och ansvarsfulla förare och var alltid där för att stödja och uppmuntra dem när det behövs. Att ha en pålitlig handledare vid sin sida kommer att göra hela upplevelsen mycket mer positiv och givande för din elev. Du kan även läsa mer om våra bästa råd till dig som handledare här.

Att vara en handledare för körkort är ett stort ansvar, men det är också en möjlighet att göra en verklig skillnad i någons liv genom att hjälpa dem att utveckla de färdigheter och kunskaper som krävs för att bli en säker och ansvarsfull förare. Genom att följa dessa råd och bästa praxis kan du hjälpa din elev att inte bara få sitt körkort, utan också att bli en skicklig och självständig förare som är redo att ta sig an vägarna på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Boka din handledarkurs för endast 299kr hos Allians trafikskola i Stockholm.